Scientias.nl bestaat twee jaar!

Het is vandaag feest. Scientias.nl viert namelijk zijn tweede verjaardag. Tijd voor taart en een terugblik op twee jaar Scientias.nl.

1 december 2009 werd het startschot gegeven voor een nieuw avontuur dat Scientias.nl heet. Met weinig meer dan een domeinnaam, een enorme passie voor wetenschap en technologie en een hoop enthousiasme begonnen we aan een groot avontuur. En inmiddels is Scientias.nl niet meer uit ons leven weg te denken en is ‘een blik op Scientias.nl werpen’ voor veel mensen een vast onderdeel van hun dag geworden.

Met één fulltime redacteur, een enthousiaste columnist en enkele gastschrijvers werken we hard om u elke dag te trakteren op het laatste nieuws en interessante achtergronden. Met veel plezier zetten we ons elke dag weer in om Scientias.nl groter, maar vooral beter te maken.

Dat we daar nu alweer twee jaar aan mogen werken, is geweldig. En dat hebben we natuurlijk in eerste instantie te danken aan u als bezoeker, enthousiaste reageerder, volger op Twitter, vriend op Facebook, abonnee van de RSS-feed of nieuwsbrief. Drink er vanavond één op Scientias.nl. Dan drinken wij er vanavond één op u! Dankuwel!

Bronmateriaal

-
De foto bovenaan dit artikel is gemaakt door Jessica Diamond (cc via Flickr.com).

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd