Adverteren op Scientias.nl

Scientias.nl ontvangt meer dan 700.000 unieke bezoekers per maand. Alle bezoekers zijn maandelijks goed voor meer dan 2.500.000 pageviews. De gemiddelde bezoeker is een hoogopgeleide man tussen de 35 en 54 jaar oud.

74% van de bezoekers is man. 36% van alle bezoekers heeft universiteit afgerond (bachelor of master). 73% van de bezoekers is hoogopgeleid en heeft universiteit of HBO afgerond. Wist je dat 75% van de bezoekers van Scientias.nl een koopwoning heeft? En dat ruim 27% van de bezoekers een leidinggevende functie binnen een bedrijf heeft. 26% verdient meer dan 75.000 euro per jaar. Scientias.nl-bezoekers zijn zeer geïnteresseerd in wetenschap, geschiedenis, duurzaamheid en nieuwe technologieën. Ze zijn minder geïnteresseerd in mode en sport. Favoriete krant: Volkskrant. De Scientias.nl-bezoeker geeft meer geld dan de gemiddelde Nederlander uit aan boeken, eten & drinken, op vakantie gaan en computers. Er wordt minder geld uitgegeven aan cosmetica.

Adverteren op de website Scientias.nl
Scientias.nl bied je verschillende interessante manieren om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Zo is het mogelijk om te adverteren op Scientias.nl met een advertentie. Neem contact op met info@scientias.nl als je wilt adverteren op Scientias.nl. We staan veel verschillende advertentieformaten toe.

Daarnaast is een advertorial een mogelijkheid. Deze advertorial wordt dan in de carrousel (op de homepage) geplaatst. Het item staat 3 dagen (72 uur) in de carrousel en een jaar op Scientias.nl. Val op met een grote coverfoto. Verschillende contentvormen mogelijk, waaronder een interview door de redactie van Scientias.nl.

Adverteren in het Scientias Magazine
Naast adverteren op de site is het ook mogelijk om te adverteren in het digitale Scientias Magazine. Per editie (vrijdag) nemen we maximaal één adverteerder mee. Dit Scientias Magazine gaat naar meer dan 42.000 abonnees. Bereik een trouwe doelgroep voor minder dan 1 cent per lezer. Het verwachte aantal doorkliks: 1.000 – 5.000 per nieuwsbrief. De prijs is 350 euro excl. btw per nieuwsbrief. 15% korting bij afname van 3 advertentieplekken (of meer) binnen een periode van 2 maanden, 25% korting bij afname van 5 advertentieplekken (of meer) binnen een periode van 3 maanden. Neem contact op met de redactie als je meer wilt weten hierover.