Contact

Stuur een mail

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Let op: de redactie reageert alleen op inhoudelijke mails over Scientias.nl.

De app werkt niet meer
Klopt, de oude app (in de Play Store of App Store) werkt niet meer. De website is namelijk een (progressive web) app geworden. Dit klinkt heel technisch, maar heeft op lange termijn veel voordelen. Lees hier hoe je de app installeert op je telefoon op tablet.

Ik heb een vraag naar aanleiding van een artikel op Scientias.nl
Reageer dan onder het desbetreffende artikel, mail de onderzoekers (ieder artikel heeft bronvermelding) of ga naar Wetenschapsforum.nl. Wij ontvangen dagelijks tientallen mails over artikelen die ooit zijn verschenen op Scientias.nl. Wij reageren alleen op mails die inhoudelijk over Scientias.nl gaan.

Ik ben ingeschreven voor de nieuwsbrief, maar wil mijn e-mailadres aanpassen
Open de laatste nieuwsbrief, scroll naar onderen en schrijf je uit. Ga vervolgens naar deze pagina en schrijf je opnieuw in met je e-mailadres.

Ik heb een andere vraag / opmerking
Gebruik onze chatbot (rechtsonder in beeld). Als de vraag niet beantwoord kan worden, dan kun je ons via de chatbot mailen.

Redactie

De redactie van Scientias.nl wordt gevormd door wetenschapsjournalisten Caroline Hoek (1988) en Tim Kraaijvanger (1986). De journalisten zijn onafhankelijk en hebben een ruime journalistieke achtergrond bij diverse media. De redactie wordt ondersteund door freelancers. Heeft u interessant nieuws voor één van onze journalisten? Of wilt u graag een op- of aanmerking kwijt? Stuur dan een mail. Stage lopen? Ook dat kan bij Scientias.nl!

Scientias.nl
Watertoren 51F
3247 CL – Dirksland
info@scientias.nl
KVK: 68507925
BTW: NL 857475733B01