Stem op Scientias.nl: genomineerd voor ‘Website van het Jaar’

Voor het eerst is Scientias.nl genomineerd voor Website van het Jaar in de rubriek ‘Nieuws en informatie’. Stem jij op jouw favoriete site?

In totaal zijn er twaalf sites genomineerd in de rubriek ‘Nieuws & Informatie’. Er staan mooie namen in de lijst met genomineerden, zoals iCulture.nl, Tweakers, Nu.nl en RTL Nieuws. Met jouw stem hopen we dit jaar hoog in de lijst te komen.

Scientias.nl bestaat bijna zeven jaar en is de grootste Nederlandse nieuwssite op het gebied van populair-wetenschappelijk nieuws. Meer dan 30.000 mensen ontvangen het wekelijkse Scientias Magazine. Naast nieuwsartikelen publiceren we regelmatig achtergrondartikelen. Zo is freelancer Vivian Lammerse momenteel in Zuid-Afrika voor een reeks artikelen, waarvan de eerste – strijden tegen neushoornstropers – al te lezen is. Freelancer Jurgen van Teeffelen toetste een recent Nederlands onderzoek naar het epo-effect onder wielrenners en kwam tot de conclusie dat de resultaten niet deugden.

Dit jaar introduceerden we de nieuwe rubriek ‘Green Tech‘, waarin er ruimte is voor innovatieve ideeën. De komende jaren hebben we als redactie heel veel ideeën. De budgetten waarmee we werken zijn klein (enkel advertentieinkomsten), maar we benutten het maximale bedrag om onze lezers mooie achtergrondartikelen en nieuwsberichten te leveren. Wij danken daarom ook jou als lezer, want zonder lezers is er geen Scientias.nl.

Wil jij op ons stemmen? Klik hier om direct naar de stempagina te gaan van Scientias.nl. Je maakt daarnaast kans op mooie prijzen. Alvast bedankt!

Bronmateriaal

"Stem op Scientias.nl" - Website van het Jaar

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd