Scientias.nl heeft een zusje!

Het is vandaag feest. Scientias.nl heeft er een zusje bij. Futuras.nl: een site met het laatste nieuws op het gebied van innovatie en duurzaamheid!

Heeft u zich al wel eens afgevraagd hoe de stad van de toekomst eruit komt te zien? Of wat ‘cradle to cradle’ nu precies inhoudt? En welk bier u nu met een gerust en groen hart kunt drinken? En of de elektrische auto wel de toekomst heeft? Op Futuras.nl vindt u antwoorden op die vragen.

Net als Scientias.nl
De site is vandaag officieel gelanceerd en is een volwaardige zustersite van Scientias.nl. Dat betekent dat u zowel in de vormgeving als in de opbouw van de site en de artikelen de vertrouwde Scientias.nl-sfeer tegenkomt.

Laatste nieuws
Op Futuras.nl leest u doordeweeks het laatste nieuws over innovatie en duurzaamheid. In de weekenden trakteren we u op interessante achtergrondartikelen. Ook vindt u er tips voor een ‘groenere’ leefstijl en is er alle ruimte voor discussie.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje (en blijf dat dagelijks doen!) en vergeet Futuras.nl niet te volgen op Twitter, Facebook en/of Google+!

Bronmateriaal

-

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd