Zoobaby’s: het schattigste boek van het jaar!

ZooBaby’s: het is zonder enige twijfel het schattigste boek van 2011. Lees en bekijk hier waarom!!

In het boek ZooBaby’s nemen auteurs en fotografen u mee op een reis rondom de wereld. U bezoekt tal van dierentuinen en aquaria in de meest uiteenlopende landen wereldwijd.

Jonge dieren
In deze dierentuinen en aquaria zijn prachtige kiekjes gemaakt van allerlei verschillende jonge dieren. Van een babyaapje tot een babypinguïn: u vindt ze allemaal in dit boek terug. En het blijft niet bij alleen maar foto’s. De kiekjes worden namelijk vergezeld door allerlei leuke weetjes.

Veroveren
Tijd voor enkele vertederde ‘ahs’ en ‘ohs’. Hieronder vindt u enkele prachtige foto’s uit het boek terug. En we waarschuwen u alvast: jonge dieren staan erom bekend dat ze gemakkelijk harten veroveren. En dat is voor deze schattige exemplaren zeker niet anders. Alhoewel: er zijn enkele soorten bij die nog wel een schoonheidsslaapje kunnen gebruiken.

De Senegalgalago: een klein halfaapje.

Enkele jonge papegaaien.

Een jong aardvarkentje.

Nog een piepjong halfaapje: aye-aye.

Een jonge uilnachtzwaluw.

Enthousiast?
Enthousiast geworden door al die mooie foto’s? Zorg dan dat u ook de rest van dit prachtige boek onder ogen krijgt. Win het!

Winnen!
Het boek – dat 160 pagina’s telt – is een prachtig cadeau voor uzelf of voor een andere dierenliefhebber. En wij mogen tien exemplaren weggeven. Zo’n mooi boek winnen? Doe dan mee aan de prijsvraag. Die luidt: Welke aap blijft altijd kind? We geven u alvast een hint: u vindt het antwoord natuurlijk weer op Scientias.nl! Weet u het antwoord? Stuur het dan – samen met uw naam en adres – naar prijsvraag@scientias.nl en wie weet valt het boek binnenkort bij u op de mat.

Kunt u zolang niet wachten? Bestel het boek dan direct hier.

UPDATE: de prijsvraag is inmiddels verlopen en de winnaars hebben het boek ontvangen.

De foto’s in dit artikel zijn afkomstig uit het boek. De foto bovenaan dit artikel laat een jonge miereneter zien. Foto’s: BBNC Uitgevers.

Bronmateriaal

-

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd