Wanted: een ICT’er die boeven kan vangen

  rellen

  De Robocop is nog ver weg. Tot die tijd zullen we het moeten doen met zijn menselijke tegenhangers. En die staan anno 2014 voor grote opgaven. Maar gelukkig krijgen ze hulp uit ietwat onverwachte hoek: hier komen de ICT’ers!

  Anno 2014 spelen ICT’ers een cruciale rol binnen de politiemacht. De politieorganisatie moet namelijk op elk moment kunnen vertrouwen op informatie uit de meest complexe netwerksystemen en databases. Op basis van die informatie kan de politie voetbalrellen voorkomen, mensenhandel aanpakken, wietplantages oprollen en woninginbraken stoppen.

  ictpolitieBevlogen
  Een veiliger Nederland begint bij de ICT’er. En daarom is de politie op verschillende plekken in Nederland op zoek naar bevlogen ICT’ers op het gebied van onder meer systeembeheer, software engineering, project-, informatie- en testmanagement en ICT-architectuur.

  Maak er politiewerk van
  Natuurlijk ben je als rasechte ICT’er niet van achter je computer vandaan te slaan. Maar misschien verlang je stiekem toch wel naar wat extra spanning en sensatie. Als dat het geval is, moet je er werk van maken. Of nee, beter gezegd: je moet er politiewerk van maken.

  Groeien
  Want wie kiest voor een baan bij de politie, kiest voor een spannend werkveld met grote uitdagingen. Je bijt je vast in de meest complexe systemen en met de omvorming naar de nationale politie gebeurt er nu en in de jaren die komen veel op het gebied van ICT. En temidden van al die uitdagingen is er altijd gelegenheid om door te groeien naar andere functies, van beheerder tot specialist, van mbo- naar hbo-niveau, door heel Nederland. De ICT-organisatie van de politie is namelijk volop in beweging en zo ontstaan er voortdurend nieuwe kansen.

  Ben je ICT´er en wil je er politiewerk van maken? Klik snel door!

  Bronmateriaal

  Advertorial

  Fout gevonden?

  VanafHier.nl

  Een community van  

  Voor jou geselecteerd