Steun Scientias.nl en krijg vier toffe boeken cadeau!

Ontvang volgende week al het eerste boek: ‘Ik ga naar Mars en neem mee’.

Elke dag kun je op Scientias.nl alles lezen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wetenschap, technologie en duurzaamheid. En dat al tien jaar!

In de afgelopen tien jaar is er een hoop veranderd online. En ook aan Scientias.nl wordt – in reactie op alle online ontwikkelingen – continu geschaafd. Zo werd de site dit jaar in een compleet nieuw jasje gehesen en ontwikkelden we een native app, waardoor je ons op alle apparaten optimaal kunt bezoeken. Daarnaast zijn er sinds kort browsernotificaties mogelijk, waardoor je niets meer hoeft te missen! Verder hebben we geïnvesteerd in een betere server, waardoor de site nog sneller is geworden.

Naast al die technische ontwikkelingen hebben we dit jaar ook redactioneel het roer omgegooid. Zo zijn er sinds deze zomer dagelijks interviews met wetenschappers te lezen op de site en worden artikelen zoveel mogelijk van duiding en achtergrond voorzien. Daarnaast hebben we de redactie uitgebreid, zodat er nu ook voldoende mankracht is om je in het weekend met nieuwe, uitgebreide achtergrondartikelen te verrassen.

Word Scientias HERO
Met al die nieuwe ontwikkelingen hebben we na bijna tien jaar nog altijd een duidelijk doel voor ogen: zoveel mogelijk mensen inspireren met wat er op het gebied van wetenschap, technologie en duurzaamheid allemaal gaande is. En dat betekent dat alle bezoekers onze artikelen gratis kunnen lezen. Maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we elk kwartaal een beroep op jou, onze trouwe bezoeker. Help ons om Scientias.nl in de lucht te houden. Word Scientias HERO!

Hoe werkt het?
Het werkt heel simpel. Je steunt ons eenmalig met 25 euro en ontvangt vervolgens het komende jaar vier gratis populair-wetenschappelijke e-books (elk kwartaal eentje) van Maven Publishing. Let op: Je zit met Scientias Hero dus echt nergens aan vast. Het is geen abonnement; je betaalt eenmalig 25 euro en na twaalf maanden sturen we je een mail om je te herinneren dat het jaar er op zit en dat je optioneel opnieuw een jaar Scientias Hero kunt worden.

Aanmelden
Honderden Scientias HERO’s zijn je al voorgegaan en ontvingen de afgelopen jaren topboeken zoals ‘Big History‘, ‘Makers van leven‘ en ‘In Einsteins achtertuin‘ in hun mailbox. Doe je ook mee? Meld je dan hieronder direct aan. Je ontvangt dan begin april het ebook ‘Ik ga naar Mars en neem mee‘, uitgegeven door MAVEN Publishing. In het boek beschrijft Mary Roach hoe een leven in de ruimte eruit ziet. Dat zo’n leven niet gemakkelijk is, staat bij voorbaat vast. In de ruimte missen we bijna alles wat het leven prettig maakt: een warme douche, privacy, frisse lucht, verse maaltijden en zwaartekracht. Ruimtereizen is in veel opzichten een verkenning van wat het betekent om mens te zijn. Met een mix van fascinatie, scepsis en humor doet Mary Roach verslag van onze grootste prestatie tot nu toe: leven in de ruimte.

Nieuw dit jaar is dat je jouw eigen bedrag kunt kiezen. Het minimum is 25 euro, maar als je onafhankelijke wetenschapsjournalistiek wil steunen met een hogere bijdrage, dan bieden we die optie. Bij voorbaat dank voor jouw donatie!

[doneren_met_mollie]

Bronmateriaal

Afbeelding bovenaan dit artikel: EliasSch / Pixabay

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd