Steun Scientias.nl en krijg vier toffe boeken cadeau!

Gezocht: Scientias.nl HERO’s!

Elke dag kun je op Scientias.nl terecht voor het laatste nieuws op het gebied van wetenschap, technologie en duurzaamheid. Ook publiceren we regelmatig interviews met topwetenschappers, waarin ze nieuws duiden of hun laatste ontdekking toelichten.

Inspireren
We hebben daarmee een duidelijk doel voor ogen: zoveel mogelijk mensen inspireren met wat er op het gebied van wetenschap, technologie en duurzaamheid allemaal gaande is. En daarom kiezen we er ook heel bewust voor om alle content gratis aan te bieden. Maar het runnen van een gratis nieuwssite is natuurlijk niet goedkoop. En daarom doen we elk kwartaal een beroep op jou, onze trouwe bezoeker. Word Scientias HERO!

Hoe werkt het?
Het werkt heel simpel. Je steunt ons eenmalig met 25 euro en ontvangt vervolgens het komende jaar vier gratis populair-wetenschappelijke e-books (elk kwartaal eentje) van Maven Publishing. Let op: Je zit met Scientias HERO dus echt nergens aan vast. Het is geen abonnement; je betaalt eenmalig 25 euro en na twaalf maanden sturen we je een mail om je te herinneren dat het jaar er op zit en dat je optioneel opnieuw een jaar Scientias HERO kunt worden.

Aanmelden
Honderden Scientias HERO’s zijn je al voorgegaan en ontvingen de afgelopen jaren topboeken zoals ‘Big History’, ‘Makers van leven’ en ‘Ik ga naar Mars en neem mee’ in hun mailbox. Doe je ook mee? Meld je dan hieronder direct aan. Je ontvangt dan volgende week het ebook ‘Hap, slik, weg’!

Over ‘Hap, slik, weg’
Dagelijks happen we – vaak gedachteloos – heel wat weg. Zonde eigenlijk, want ons spijsverteringskanaal is best de moeite waard om even bij stil te staan. En dat doet Mary Roach graag. Met veel humor beschrijft de auteur van populair-wetenschappelijke boeken in haar ‘Hap, slik, weg‘ de wonderlijke wereld van de spijsvertering. Ze beantwoordt in het boek vragen als ‘Kun je jezelf dood eten?’, ‘Kunnen we de staatsschuld omlaag kauwen?’ en “Kun je het overleven als je levend opgegeten wordt?’. Nieuwsgierig geworden? Word dan nu Scientias HERO en ontvang het boek op 6 april in je mailbox!

[doneren_met_mollie]

Bronmateriaal

Afbeelding bovenaan dit artikel: Adithya Rajeev from Pixabay

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd