Ingesneeuwde Britten zoeken tweede partner

 PSYCHOLOGIE  In Groot-Brittannië zijn veel mensen ingesneeuwd door extreme weersomstandigheden. Velen van hen kunnen niet naar hun werk of naar hun partner. Opvallend genoeg zorgde dit voor een bezoekersstijging op de website IllicitEncounters.com. Op de website krijgen getrouwde mensen de kans om vreemd te gaan.

“Zit je vast in een liefdeloos huwelijk? Ben je op zoek naar aandacht en affectie, maar is je partner constant weg of is hij te moe om jou de aandacht te geven? Wil je je huwelijk nog niet beëindigen? Hier kun je mensen net zoals jou ontmoeten”, staat op de website van IllicitEncounters. De Britten kunnen er gemakkelijk een profiel aanmaken en vervolgens chatten met vreemden.

De website kreeg de afgelopen zes dagen 2.567 nieuwe leden erbij. De meeste nieuwe leden komen uit provincies, waar de weersomstandigheden het slechtst zijn, zoals in Hampshire, Berkshire en West Country. “Waarschijnlijk wachten vrouwen en mannen al een tijdje op het juiste moment om een profiel aan te maken op de site. Nu ze ingesneeuwd zijn, hebben ze de tijd ervoor. Ver weg van hun collega’s en – ook wel zo belangrijk – hun partners”, vertelt woordvoerder Sara Hartley van IllicitEncounters.com.

What’s next? Een hoger aantal scheidingen in Groot-Brittannië, omdat partners de website IllicitEncounters ontdekken in de geschiedenis van de internetbrowser?

Bronmateriaal

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd