Axsotic: de perfecte 3D-muis?

Een perfecte computermuis: bestaat die eigenlijk wel? De Axsotic 3D komt in aanmerking voor deze titel. Dit apparaat bestaat uit een onderstel en een ronde kogel. De kogel werkt net even anders dan het exemplaar dat in uw normale computermuis zit. De muis registreert namelijk alle bewegingen die een gebruiker maakt en zet deze om in acties.

Zo is het niet alleen mogelijk om de bal in allerlei richtingen te draaien, maar kunt u ook nog eens gemakkelijk in- en uitzoomen en scrollen door de kogel iets naar voren, achter, links of rechts te trekken of te duwen. Wellicht is dit apparaat handig voor architecten, softwareontwikkelaars, bouwkundig ingenieurs en webdesigners, die vaak complexe computerprogramma’s gebruiken, zoals bijvoorbeeld Photoshop en AutoCAD.

WIST U DAT…

Axsotic 3D is ook beschikbaar voor consumenten. De gadget kan gewoon op een Mac of Windows-computer aangesloten worden zonder dat er plugins geïnstalleerd moeten worden. Het is nog niet bekend wanneer en voor welke prijs het apparaat in de winkel ligt.

Hoe de Axsotic 3D werkt? Bekijk de demonstratie hieronder.

Bronmateriaal

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd