Speciaal voor jou: het eerste Scientias.nl e-boek!

scientias-magazine

Drie nieuwe artikelen

Zijn grote merken de nieuwe religies?
De tijd dat het gros van de Nederlandse bevolking op zondag tweemaal naar de kerk ging, is voorbij. En misschien is dat deels wel toe te schrijven aan grote merken die steeds meer op religies gaan lijken. Mensen die hun iPhone ‘aanbidden’, hun BMW ‘verafgoden’ en hun Starbucks-koffie als ‘goddelijk’ omschrijven: het is vandaag de dag niet zo ongewoon. En dat zette onderzoekers aan het denken. Zijn grote merken als Apple en Starbucks de nieuwe religies aan het worden?

Kunnen we de aarde verplaatsen als de zon sterft?
Ook het leven van de zon duurt niet eeuwig en als de zon sterft ziet het er slecht uit voor onze planeet. Maar misschien…kunnen we de aarde met haar hele hebben en houwen wel verhuizen naar een veiliger plekje!

Kind van twee moeders en één vader: is dat wenselijk?
Een nieuwe IVF-techniek kan ernstige ziekten voorkomen door naast een eicel van moeder en zaadcel van vader ook wat DNA van een ‘tweede moeder’ te gebruiken. De techniek kan levens redden, maar niet iedereen is enthousiast.

In de eerste helft van 2015 bezochten meer dan drie miljoen bezoekers Scientias.nl. Dat zijn er 500.000 meer dan in de eerste helft van 2014. Dit succes vieren we met dit gratis e-boek, speciaal gemaakt voor onze bezoekers. Dus voor jou!

Het boek ‘Het beste van Scientias.nl‘ is vanaf vandaag verkrijgbaar in de iBooks Store. “In dit boek staan tien fantastische artikelen over astronomie, geschiedenis, psychologie, technologie en gezondheid”, vertelt Tim Kraaijvanger van Scientias.nl. “Drie artikelen zijn nog niet eerder verschenen op Scientias.nl en speciaal geschreven voor dit magazine. Daarom is dit magazine leuk voor de vaste bezoeker, maar ook voor mensen die Scientias.nl nog niet kennen.”

Dit weekend zal het Scientias e-boek ook te downloaden zijn als ePub-bestand en PDF, zodat ook mensen met een Android-tablet het boek kunnen lezen. Deze blogpost wordt dan geüpdatet.

“Het e-boek ‘Het beste van Scientias.nl’ is ideaal voor op vakantie”, vervolgt Kraaijvanger. “Zo heb je in het vliegtuig naar je vakantiebestemming geen internetverbinding. Dat is het juiste moment om lekker door het 56-pagina’s tellende e-boek te bladeren. Maar het e-boek is ook perfect voor op de bank of op het strand.”

En komt er snel een tweede editie? “Als we merken dat veel mensen het e-boek downloaden, gaan we eind dit jaar een nieuwe editie uitbrengen”, zegt Tim Kraaijvanger. “Dit e-boek wordt wellicht dikker met meer exclusieve content. Maar eerst kijken hoe dit eerste deel het doet!”

Wil jij het e-boek gratis downloaden? Gebruik de linkjes hieronder:
Download ‘Het beste van Scientias.nl’ in de iBooks Store (iPad, iPhone, Mac)
Download ‘Het beste van Scientias.nl’ als PDF (alle platformen, 50 mb)

Bronmateriaal

Scientias.nl

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd