Adverteren in het Scientias Magazine? 0,01 euro per abonnee!

Adverteer in het Scientias Magazine en bereik meer dan 35.000 geïnteresseerden in wetenschap en technologie. Jouw advertorial wordt verweven in de content, waardoor meer mensen doorklikken dan op een ouderwetse banner. De prijs? Slechts 0,01 euro per abonnee.

Over het Scientias Magazine

Sinds 2009 verstuurt Scientias.nl een nieuwsbrief naar abonnees met daarin het beste wetenschapsnieuws van de week. Dit online magazine wordt goed gelezen en wekelijks klikken vele duizenden mensen door op de verschillende items in de mailing. Een advertorial kan gemiddeld rekenen op zo’n 800 tot 1.000 klikken.

We bieden twee plekken aan om te adverteren: als vierde item in de nieuwsbrief (met een grote foto en een fraaie blauwe call-to-action-button) en als zevende item in de nieuwsbrief. Wil je mee op de vierde plek in de nieuwsbrief? Dan betaal je 0,015 euro per abonnee (excl btw). Wil je mee op de zevende plek, dan kost dit 0,01 euro per abonnee (excl btw).

Als er sprake is van een goede match tussen adverteerder en onze site, bieden we 20% korting over het totaalbedrag. Je betaalt dan slechts 0,012 euro en 0,008 euro per abonnee voor de twee posities in de nieuwsbrief. Als je direct kiest voor een pakket van vijf keer adverteren in het magazine, dan krijg je ook nog eens 20% korting over het totaalbedrag. Je bent dan wel verplicht om de vijf advertorials binnen een jaar af te nemen.

Hieronder twee voorbeelden van advertorials van het Omniversum en BlazHoffski Productions BV. Zij adverteerden de afgelopen periode in het Scientias Magazine.

Het exacte tarief wordt altijd achteraf berekend, zodra we weten wat het exacte bereik van een mailing is. We kunnen een zeer exacte schatting geven van het aantal abonnees, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Betaal je liever een fixed tarief? Dat is ook mogelijk.

Wekelijks gaat er max. één advertorial mee. Interesse? Neem contact op met info@scientias.nl!