Zo maak je ook jouw huis intelligent

Een huis dat met je meedenkt en dus een bepaalde mate van intelligentie tentoonspreidt. Toekomstmuziek? Welnee!

Lang, heel lang geleden ruilden mensen hun grotten in voor schamele hutten, die op hun beurt weer vervangen werden door huizen van steen. En nu is het tijd voor een nieuwe revolutie: het intelligente huis. Oftewel: een huis dat – ongeacht of je nu thuis bent of niet – met je meedenkt. Het klinkt misschien als toekomstmuziek, maar dat is het niet. Sterker nog: je kunt het IQ van jouw huis – hoe oud het ook al is – per direct opkrikken.

Hoe dan?
Het enige dat je in feite op voorhand nodig hebt, is een internetverbinding en KPN SmartLife. Als je daarover beschikt, staat niets je meer in de weg om het IQ van je huis eens grondig onder handen te nemen.

Op afstand
SmartLife is een dienst van KPN die je huis op een eenvoudige manier een stuk slimmer kan maken. De dienst stelt je in staat om apparaten in en om het huis op afstand – vanaf je smartphone of tablet – te bedienen.

Zorgeloos van huis, dat kan met SmartLife Veilig.
Zorgeloos van huis, dat kan met SmartLife Veilig.

Veilig
KPN SmartLife Veilig is de eerste dienst van KPN SmartLife. KPN SmartLife Veilig stelt je in staat om je huis op afstand te bekijken en te bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de huisoppasfunctie instellen, waardoor het huis ook als je niet thuis bent een bewoonde indruk maakt. Deze functie werkt met alle reguliere lampen, maar bijvoorbeeld ook met de Philips Hue-lampen.
Als je weg bent, houden sensoren een oogje in het zeil. Merken deze sensoren iets verdachts op – een inbraak of een raam dat nog open staat – dan krijg je een seintje.

Meer diensten
Later dit jaar – en in de jaren die volgen – worden er steeds nieuwe diensten en producten aan KPN SmartLife toegevoegd. Zo kun je je huis geleidelijk aan dus steeds slimmer en veiliger maken. En het enige wat je dus nodig hebt, is een internetverbinding. Deze hoeft niet van KPN te zijn, maar als dat wel zo is, krijg je een slimme stekker cadeau.

Mag jouw huis ook wel wat slimmer worden? Je begint altijd met een KPN SmartLife Basisabonnement van € 5,- /mnd en de KPN SmartLife Box van € 99,-. Hiermee heb je de basis voor een slim huis. KPN SmartLife wordt altijd voor jou geïnstalleerd en die installatie (ter waarde van € 99,-) is tot en met 15 mei 2016 gratis. Naast het abonnement en de KPN SmartLife Box heb je ook beveiligingsapparatuur (zoals sensoren) nodig. Die kun je los kopen, maar het is voordeliger als je voor één van de voordeelpakketten kiest. Bestel je voor 15 mei 2016 dan krijg je in de shop van KPN SmartLife met de kortingscode SCIENTIAS maar liefst 20 procent korting op een pakket naar keuze. Snel beslissen is dus slim! Meer weten over KPN SmartLife of achterhalen hoe de dienst jouw huis klaar kan stomen op de toekomst? Kijk dan op kpn-smartlife.nl!

Bronmateriaal

-

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd