Word jij een Scientias Hero?

Steun populair-wetenschappelijke journalistiek 
en ontvang – als dank – vier gratis populair-wetenschappelijke boeken.

Onze kleine redactie werkt – ondersteund door een handvol enthousiaste freelancers – hard om je elke werkdag opnieuw te verrassen met het het laatste nieuws op het gebied van wetenschap, duurzaamheid en technologie. Daarnaast werken we aan mooie, diepgaande achtergrondverhalen en interviews waar je je in het weekend in vast kunt bijten. Ook sleutelen we voortdurend aan de technische kant van de site en proberen we Scientias.nl steeds sneller en gebruiksvriendelijker te maken.

De afgelopen jaren hebben steeds meer mensen Scientias.nl weten te vinden. Maandelijks brengen meer dan 500.000 mensen een bezoek aan de site. En meer dan 32.000 mensen ontvangen elke week het gratis Scientias.nl Magazine in de mailbox. De komende jaren willen we al deze mensen – waaronder jou dus – blijven verrassen met mooie artikelen en een fijne site. Maar dat kost geld. En daarom doen we nu een beroep op jou: help ons om Scientias.nl in de lucht en voor iedereen toegankelijk te houden.

Hoe? Word een Scientias Hero!

  • Geef eenmalig 25 euro en je bent een Scientias Hero.
  • Jouw gift wordt voor 100% gebruikt om de server van Scientias.nl of de redactieleden te betalen.
  • Aan het eind van het jaar ontvang je een mail met daarin een overzicht waaraan jouw bedrag is besteed
  • Natuurlijk mag er wel iets tegenover zo’n heldendaad staan. En daarom ontvangen alle Scientias Hero’s elk kwartaal een gratis populair-wetenschappelijk e-book. Wie nog dit kwartaal Scientias Hero wordt, ontvangt op 1 april de bestseller ‘In Einsteins achtertuin‘.
  • Daarnaast mag je samen met de andere Hero’s in de zomer stemmen op thema’s voor Scientias.nl. Dit zijn onderwerpen waar we in een jaar vaker over gaan schrijven
  • Je zit nergens aan vast. Het is geen abonnement. Je betaalt dus eenmalig 25 euro. Na 12 maanden sturen we je een mail om je eraan te herinneren dat het jaar erop zit en dat je optioneel opnieuw een jaar Scientias Hero kan worden.

Klaar voor jouw heldendaad?
Word dan direct een Scientias Hero door onderstaand formuliertje in te vullen. Bedankt!

[doneren_met_mollie]


P.s. gebruik jij een Adblocker? Wil je Scientias steunen, zet ons dan op de whitelist of schakel je Adblocker uit. Ook al klik je nooit op advertenties, wij verdienen toch een klein bedrag wanneer wij ze aan je tonen. Supersymphatiek ????!

Bronmateriaal

-

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd