Recensie: Man zoekt vrouw, vrouw zoekt man

Of u nu een man, vrouw, single of gelukkige echtgenoot bent: dit boek bevat genoeg semi-wetenschappelijke wijsheden voor iedereen!

Man zoekt vrouw, vrouw zoekt man is een vrolijk omkeerboek. Aan de ene kant wordt de liefde (en alles wat daarmee samenhangt) vanuit het mannelijk oogpunt belicht. En als u het boek omdraait, kunt u een kijkje nemen in de wereld zoals vrouwen die zien.

Thijs Hannaart
Het boek is geschreven door biologiedocent Thijs Hannaart die medische microbiologie heeft gestudeerd. Hij benadrukt dat het boek geen wetenschappelijk naslagwerk is en dat de nuances hier en daar misschien missen. Hij noemt het schrijven van het boek zelf ‘semiwetenschap bedrijven’. Hij kan daar mee leven en wij ook.

Prikkels
Want Man zoekt vrouw, vrouw zoekt man is gewoon een hartstikke leuk boek met leuke feitjes (die weldegelijk wetenschappelijk onderbouwd worden) over prikkels. Want hoe beschaafd en intelligent we onszelf ook voordoen, bij de keuze van een partner (misschien wel de belangrijkste keuze van ons leven) laten we ons gewoon leiden door primitieve prikkels. Van het grootste deel van die prikkels zijn we ons niet eens bewust.

Foto: Shirl (cc via Flickr.com).

Leuk
Hannaart confronteert ons in zijn boek op een heldere en leuke manier met al die prikkels en gaat op zoek naar antwoord op die ene prangende vraag: ‘Wat vinden we nu leuk aan het andere geslacht?’.

Ingewikkeld
In het boek komen tal van kwesties die het leven leuk, maar ook ingewikkeld maken aan bod. Wat is bijvoorbeeld een goede openingszin voor mannen? En hoe belangrijk is de cupmaat van de vrouw? En doet de grootte van de penis nu echt terzake? En hoe zit dat met mannen en opblaaspoppen? En waarom vallen vrouwen voor gladgeschoren mannen?

Dit boek biedt alle mogelijkheden om (alsnog) aan de man of de vrouw te komen of uw lieve partner nog beter te begrijpen en te kunnen paaien. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Of kent u iemand anders die wat tips nodig heeft? Verras uzelf of die ander dan met dit boek. Man zoekt vrouw, vrouw zoekt man is hier verkrijgbaar.

Bronmateriaal

-

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd