Wat zou u André Kuipers willen vragen?

kuipers

Hij bracht vorig jaar bijna een half jaar in de ruimte door en maakte daar van alles mee: André Kuipers. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u deze wetenschapper wel eens het hemd van het lijf zou willen vragen. En die kans krijgt u nu!

Volgende week maandag interviewt onze redacteur Tijs Hofmans André Kuipers over zijn werk aan boord van het ISS, zijn toekomstplannen en nog veel meer. En graag neemt hij in dat interview ook prangende vragen die onder de lezers van Scientias.nl leven, mee.

Dus: grijp uw kans! Heeft u een fascinerende, interessante vraag die u graag aan Kuipers wilt voorleggen en die hem bij voorkeur nog nooit gesteld is? Plaats ‘m hieronder in de reacties en wie weet gaat Tijs maandag gewapend met uw vraag met Kuipers in gesprek.

Let op: we zijn natuurlijk niet op zoek naar dertien-in-een-dozijn-vragen die Kuipers al tot in den treure gesteld zijn. Geen ‘hoe-ga-je-in-het-ISS-naar-de-wc-vragen’ of ‘hoe-voelt-dat-nou-in-de-ruimte-vragen’ dus. In plaats daarvan zoeken we naar unieke vragen die Tijs in zijn interview waarin het wetenschappelijke werk van Kuipers centraal staat, mee kan nemen. Dus: verras ons!

Bronmateriaal

-
De foto bovenaan dit artikel is gemaakt door Minister-president Rutte (cc via Flickr.com).

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd