Wat is de mooiste ruimtefoto van 2023? Stem op jouw favoriet!

Tradities, wie houdt er niet van? Zoals elk jaar presenteert Scientias.nl met trots de top tien van ruimtefoto’s van het jaar. Dit jaar heb jij weer de kans om te beslissen welke foto’s de lijst halen en in welke volgorde ze komen te staan. We verwachten veel hoge noteringen voor de James Webb-telescoop, die vorig jaar met zeven foto’s in de top tien stond.

Er is een voorselectie van zestien indrukwekkende foto’s gemaakt. Je hebt de mogelijkheid om elke foto een score te geven van 1 tot 10. De foto met de hoogste scores (9 of 10) wordt uitgeroepen tot de ruimtefoto van het jaar 2023. De volgende twee hoogst scorende foto’s nemen respectievelijk de tweede en derde plaats in. Voor de posities vanaf de vierde plaats wordt de rangorde bepaald door de gemiddelde score op een schaal van 1 tot 10.

Klik hier om het stemformulier te openen.

Belangrijk: In het stemformulier wordt om je e-mailadres gevraagd. Dit dient ter controle om dubbele stemmen te voorkomen. Wees gerust, we zullen geen e-mails sturen, tenzij je aangeeft dat je interesse hebt in het ontvangen van het Scientias Magazine.

Je kunt stemmen tot vrijdag 29 december 23:59 uur. Op 31 december wordt de uitslag gepubliceerd op Scientias.nl.

Bronmateriaal

Afbeelding bovenaan dit artikel: NASA

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd