Toon® thermostaat geeft u de regie over uw energie (advertorial)toon

Wilt u op elk moment inzicht in uw energieverbruik en dus grip houden op uw energiekosten? Dat kan met Toon® van Eneco. De enige thermostaat die u altijd bij de hand heeft en die u direct inzicht geeft in uw gas- en stroomverbruik.

Met Toon® kunt u uw energieverbruik op ieder moment van de dag live bekijken. In één oogopslag ziet u hoeveel energie u verbruikt en wat dat kost.

toon1Buiten de deur
En ook buiten de deur reist Toon met u mee. Met de gratis app op uw smartphone of tablet kunt u altijd en overal uw dagelijkse stroom- en gasverbruik inzien. En u kunt Toon op afstand bedienen. Zo kunt u op afstand de verwarming aan- of uitzetten en voorkomt u dat de verwarming aanstaat als het niet nodig is en kunt u uw huis kort voor u thuiskomt alvast opwarmen.

Geen verrassingen
Doordat u de regie heeft over uw energie, worden verrassingen voorkomen. U houdt uw verbruik in de gaten en wanneer dit hoger is dan verwacht, kunt u kijken hoe dat komt en eventueel uw maandbedrag aanpassen. Zo voorkomt u verrassingen op uw jaarnota.

U ziet: Toon kan alles wat uw huidige thermostaat kan – en nog veel meer! Deze revolutionaire thermostaat van Eneco gaat verder dan alleen het regelen van de warmte in huis. Toon geeft u de regie over uw energie en grip op uw kosten. En dat is uniek.

Meer weten over Toon? Ga naar de website van Eneco.

Bronmateriaal

Advertorial

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd