ING versterkt samenwerking met UNICEF

kleuteronderwijs

ING is sinds 2005 wereldwijd partner van UNICEF. Samen hebben ze al 800.000 kinderen geholpen met beter onderwijs en een veiligere en gezondere samenleving. Om nog meer kinderen te helpen, heeft ING de samenwerking met UNICEF versterkt door de ‘Spaarrekening voor UNICEF‘ te introduceren.

“Samen met UNICEF investeert ING in onderwijsprojecten in een aantal ontwikkelingslanden en hebben we al 800.000 kinderen toegang kunnen geven tot beter onderwijs, in een gezonde en veilige omgeving,” vertelt Peter-Paul Wekking, directeur Marketing Sparen bij de ING. “Om onze samenwerking nog meer kracht bij te zetten, hebben we in oktober de ING Spaarrekening voor UNICEF geïntroduceerd.”

Voor elke euro die u spaart op deze spaarrekening doneert de ING een bedrag aan UNICEF. Deze donatie van de ING gaat dus niet ten koste van uw spaarsaldo of rente. Met deze donaties investeren UNICEF en de ING in kleuteronderwijs en daarmee in de toekomst van Madagaskar. In dat land is er voor negen van de tien kinderen geen kleuterschool. Een kwalijke zaak. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat kleuteronderwijs van belang is voor de ontwikkeling van kinderen. Zo stromen zij vaker door naar regulier onderwijs en maken zij vaker hun school af.

UNICEF en ING hebben met hun samenwerking een duidelijk doel voor ogen: tegen 2015 willen ze één miljoen kinderen toegang hebben gegeven tot beter onderwijs. Kijk voor meer informatie op www.ing.nl/spaarrekeningvoorunicef.

Bronmateriaal

Advertorial

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd