Telefoon van de toekomst heeft drie touchscreens

Ontwerper Kristian Ulrich Larsen heeft een concept voor een mobiele telefoon ontwikkeld. Zijn Flip-telefoon bestaat uit drie touchscreens, die op verschillende manieren in elkaar te vouwen zijn. Zo ontstaat iedere keer weer een andere telefoon. Eén scherm? Twee schermen naast elkaar? Of twee schermen tegenover elkaar? De telefoon transformeert in de juiste vorm.

Ulrich Larsen denkt nog verder na over zijn concept. Zo draait zijn telefoon op Android, het mobiele besturingssysteem van Google. Daarnaast ligt er een laagje Gorilla-glas over ieder beeldscherm, zodat de schermen niet te beschadigen zijn.

WIST U DAT…

…er vorig jaar ook al een bijzonder concept opdook van een telefoon van de toekomst: de Mozilla Seabird

Wat er allemaal mogelijk is? Bekijk het filmpje hieronder maar eens. Zo ziet u hoe de telefoon op tafel gezet kan worden, zodat twee personen verschillende films kunnen kijken. Daarnaast is de telefoon als wekkerradio te gebruiken.

Ligt deze telefoon ooit in de winkel? Misschien. Maar dan moet er minimaal één fabrikant opstaan – zoals HTC, Samsung of Sony Ericsson – die bereid is om het model in de productie te brengen.

Bronmateriaal

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd