Supersnel mobiel internet verovert Nederland

  4g

  [Advertorial] Wetenschappers werken hard aan kwantuminternet, waarbij informatie middels ‘teleportatie’ supersnel verstuurd wordt. Maar dankzij KPN hoeven we zelfs mobiel tot die tijd zeker geen genoegen te nemen met een trage internetverbinding. De provider komt namelijk als eerste provider in Nederland met een supersnel mobiel netwerk, waarmee u tot wel tien keer sneller overal mobiel kunt internetten: 4G.

  KPN komt als eerste provider in Nederland met een compleet 4G-netwerk. Dankzij het netwerk kunt u straks mobiel tot wel tien keer sneller internetten dan u nu gewend bent. Bovendien verbetert het bereik tot wel drie keer. Dat betekent: overal supersnel browsen en facebooken, foto’s sneller posten en downloaden en video’s en muziek streamen zonder haperingen of vertraging.

  Overal
  KPN is het 4G-netwerk nog aan het uitrollen. Op dit moment is er in vijftig procent van Nederland 4G-dekking, maar dat verandert snel. Al in maart 2014 heeft heel Nederland toegang tot het supersnelle mobiele internet. En omdat KPN vindt dat iedereen daarvan moet kunnen profiteren, zit 4G standaard in de nieuwe KPN Alles-in-één Mobiel-abonnementen.

  4gGeduld is overbodig
  Mobiel internetten zal nooit meer hetzelfde zijn. Eindelijk is er namelijk een mobiel netwerk waarmee u werkelijk alles uit uw telefoon kunt halen. De steeds groter wordende schermen en hoge resolutie zijn ideaal voor het bekijken van films en video’s, maar in de praktijk kunnen we daar maar weinig van genieten: het up- en downloaden van grote bestanden vraagt namelijk om engelengeduld. Het 4G-netwerk van KPN maakt daar een einde aan. Nu kunt u in de trein uw favoriete series in HD-kwaliteit bekijken, zelfgemaakte filmpjes en foto’s razendsnel delen of op een bankje in het park die superfilm nog eens terugzien. 4G biedt onbegrensde mobiele mogelijkheden en zal de manier waarop we onze mobiele telefoon gebruiken grondig veranderen.

  Zakelijk
  Maar 4G is niet alleen handig voor privé-gebruik. Ook zakelijk kunt u er uw voordeel mee doen. Het nieuwe werken kan dankzij 4G namelijk werkelijkheid worden. Nu kunt u immers moeiteloos onder meer grote bestanden uitwisselen en mobiele videoconferenties organiseren. Uw kantoor bevindt zich niet langer op één vaste plek, maar staat voortaan op de plek waar u zich bevindt. U kunt nog efficiënter omspringen met uw kostbare tijd: reistijd wordt werktijd.

  Diverse KPN-klanten maken nu reeds gebruik van het supersnelle 4G-netwerk. En de reacties liegen er niet om. “Onwijze snelheid, zelfs overschakelen naar WiFi voelt nu als een stap terug,” zo liet een klant aan KPN weten. Dat supersnelle mobiele netwerk ook in de palm van uw hand ervaren? Kijk voor meer informatie op kpn.com/4g.

  Bronmateriaal

  Fout gevonden?

  VanafHier.nl

  Een community van  

  Voor jou geselecteerd