Steun Scientias.nl en krijg vier leuke boeken cadeau!

Gezocht: Scientias HERO’s!

Dagelijks kun je op Scientias.nl het laatste nieuws op het gebied van wetenschap, technologie en duurzaamheid lezen. En in de weekenden kun je op de site terecht voor achtergrondartikelen die de actualiteiten duiden en nieuwe ontwikkelingen dieper uitlichten. Daarnaast is er natuurlijk onze nieuwsbrief met daarin alle hoogtepunten uit het nieuws, die elke vrijdag wordt verstuurd. En bovendien kun je je sinds enige tijd ook abonneren op pushmeldingen waardoor je helemaal niets meer hoeft te missen.

Doel
Bij dat alles hebben we na bijna elf jaar nog steeds een duidelijk doel voor ogen: zoveel mogelijk mensen inspireren met wat er op het gebied van wetenschap, technologie en duurzaamheid allemaal gaande is. En dat betekent dat alle bezoekers onze artikelen gratis kunnen lezen. Maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we elk kwartaal een beroep op jou, onze trouwe bezoeker. Word Scientias HERO!

Hoe werkt het?
Het werkt heel simpel. Je steunt ons eenmalig met 25 euro en ontvangt vervolgens het komende jaar vier gratis populair-wetenschappelijke e-books (elk kwartaal eentje) van Maven Publishing. Let op: Je zit met Scientias HERO dus echt nergens aan vast. Het is geen abonnement; je betaalt eenmalig 25 euro en na twaalf maanden sturen we je een mail om je te herinneren dat het jaar er op zit en dat je optioneel opnieuw een jaar Scientias HERO kunt worden.

Aanmelden
Honderden Scientias HERO’s zijn je al voorgegaan en ontvingen de afgelopen jaren topboeken zoals ‘Big History‘, ‘Makers van leven‘ en ‘Ik ga naar Mars en neem mee‘ in hun mailbox. Doe je ook mee? Meld je dan hieronder direct aan. Je ontvangt dan begin volgende maand het ebook ‘Motivatie’!

Over het boek ‘Motivatie’
Elke dag moet je jezelf motiveren om dingen te doen. En dat kan soms best wel lastig zijn. Zeker in deze tijd, nu veel mensen thuiswerken en voor hun motivatie volledig op zichzelf aangewezen zijn. Maar ook het motiveren van anderen kan een uitdaging zijn, zo weten ouders die zich de komende weken weer voor thuisonderwijs gesteld zien. Kortom: jezelf of anderen motiveren is een kunst apart. Gelukkig is daar Dan Ariely, hoogleraar in de psychologie en gedragseconomie en een begenadigd schrijver. In zijn boek ‘Motivatie’ doet hij uit de doeken hoe motivatie werkt, wat mensen motiveert (spoiler alert: geld is minder belangrijk dan je denkt) en bovenal hoe je je leven – op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten – net een tikkie beter kunt maken. Nieuwsgierig? Word dan nu Scientias HERO en ontvang het boek op 1 januari al in je mailbox.

[doneren_met_mollie]

Bronmateriaal

Afbeelding bovenaan dit artikel: Adithya Rajeev from Pixabay

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd