Steun Scientias.nl en krijg vier boeken cadeau!

Gezocht: Scientias HERO’s!

Het afgelopen jaar is er heel hard aan Scientias.nl gewerkt. Naast de dagelijkse berichtgeving kun je op ons blog ook steeds meer diepte-interviews en achtergronden vinden. Daarnaast heeft Scientias.nl in het voorjaar een nieuwe vormgeving gekregen, ontwikkelden we een zogenoemde native app, waardoor je ons op alle apparaten optimaal kunt bezoeken en zijn er sinds kort browsernotificaties mogelijk, waardoor je niets meer hoeft te missen!

Doel
Met al die nieuwe ontwikkelingen hebben we na bijna tien jaar nog altijd een duidelijk doel voor ogen: zoveel mogelijk mensen inspireren met wat er op het gebied van wetenschap, technologie en duurzaamheid allemaal gaande is. En dat betekent dat alle bezoekers onze artikelen gratis kunnen lezen. Maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we elk kwartaal een beroep op jou, onze trouwe bezoeker. Help ons om Scientias.nl in de lucht te houden. Word Scientias HERO!

Hoe werkt het?
Het werkt heel simpel. Je steunt ons eenmalig met 25 euro en ontvangt vervolgens het komende jaar vier gratis populair-wetenschappelijke e-books (elk kwartaal eentje) van Maven Publishing. Let op: Je zit met Scientias Hero dus echt nergens aan vast. Het is geen abonnement; je betaalt eenmalig 25 euro en na twaalf maanden sturen we je een mail om je te herinneren dat het jaar er op zit en dat je optioneel opnieuw een jaar Scientias Hero kunt worden.

Aanmelden
Tientallen Scientias HERO’s zijn je al voorgegaan en ontvingen de afgelopen jaren topboeken zoals ‘Big History‘, ‘Makers van leven‘ en ‘In Einsteins achtertuin‘ in hun mailbox. Doe je ook mee? Meld je dan hieronder direct aan. Je ontvangt dan later deze maand (zo rond 14 oktober) het ebook ‘Heerlijk oneerlijk‘, van de hand van Dan Ariely, hoogleraar psychologie en gedragseconomie aan Duke University.

[doneren_met_mollie]

Bronmateriaal

Afbeelding bovenaan dit artikel: EliasSch / Pixabay

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd