Steun Scientias.nl en krijg vier boeken cadeau!

Word Scientias HERO en ontvang volgende week al het eerste boek ‘Mijn supergenen’!

Dagelijks kun je op Scientias.nl het laatste nieuws op het gebied van wetenschap, technologie en duurzaamheid lezen. En in de weekenden kun je op de site terecht voor achtergrondartikelen die de actualiteiten duiden en nieuwe ontwikkelingen dieper uitlichten. Daarnaast is er natuurlijk onze nieuwsbrief met daarin alle hoogtepunten uit het nieuws, die elke vrijdag wordt verstuurd. En bovendien kun je je sinds enige tijd ook abonneren op pushmeldingen waardoor je helemaal niets meer hoeft te missen.

Doel
Bij dat alles hebben we na bijna elf jaar nog steeds een duidelijk doel voor ogen: zoveel mogelijk mensen inspireren met wat er op het gebied van wetenschap, technologie en duurzaamheid allemaal gaande is. En dat betekent dat alle bezoekers onze artikelen gratis kunnen lezen. Maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we elk kwartaal een beroep op jou, onze trouwe bezoeker. Help ons – zeker in deze tijd, waarin ook de advertentie-inkomsten sterk fluctueren – om Scientias.nl in de lucht te houden. Word Scientias HERO!

Hoe werkt het?
Het werkt heel simpel. Je steunt ons eenmalig met 25 euro en ontvangt vervolgens het komende jaar vier gratis populair-wetenschappelijke e-books (elk kwartaal eentje) van Maven Publishing. Let op: Je zit met Scientias HERO dus echt nergens aan vast. Het is geen abonnement; je betaalt eenmalig 25 euro en na twaalf maanden sturen we je een mail om je te herinneren dat het jaar er op zit en dat je optioneel opnieuw een jaar Scientias HERO kunt worden.

Aanmelden
Tientallen Scientias HERO’s zijn je al voorgegaan en ontvingen de afgelopen jaren topboeken zoals ‘Big History‘, ‘Makers van leven‘ en ‘Ik ga naar Mars en neem mee‘ in hun mailbox. Doe je ook mee? Meld je dan hieronder direct aan. Je ontvangt dan begin volgende maand het ebook ‘Mijn supergenen‘!

Over het boek ‘Mijn supergenen’
De tijd dat genetica iets was waar alleen topwetenschappers zich mee bezighielden, ligt allang achter ons. Tegenwoordig zijn er tal van bedrijven die – tegen een vergoeding – bereid zijn om in je DNA te duiken en zo te onthullen hoe groot jouw kans is op overgewicht, kanker, depressiviteit en andere aandoeningen. En daar blijft het niet bij; ook datingsites nemen in de zoektocht naar de perfecte match hun toevlucht tot DNA. En in China worden genetische scans gebruikt om kinderen beroepskeuzeadvies te geven. Het is slechts een greep uit de genetische producten en diensten die worden aangeboden en belangrijke vragen oproepen, zoals: wat kunnen onze genen nu wel en niet vertellen en willen we eigenlijk wel weten wat ze ons te vertellen hebben? Neurobioloog en wetenschapsjournalist Lone Frank neemt je in het boek ‘Mijn supergenen’ mee in de wereld van de commerciële genetica en onthult hoe deze de samenleving kan veranderen. Nieuwsgierig? Word dan nu Scientias HERO en ontvang het boek volgende week al in je mailbox.

[doneren_met_mollie]

Bronmateriaal

Afbeelding bovenaan dit artikel: Adithya Rajeev from Pixabay

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd