Steun Scientias.nl en krijg vier boeken cadeau!

Word Scientias HERO en ontvang volgende week al het eerste boek ‘Heel veel geld’!

Elke werkdag kun je op Scientias.nl terecht voor het laatste nieuws op het gebied van wetenschap, technologie en duurzaamheid. En in de weekenden trakteren we je op achtergronden met uiteenlopende onderwerpen, waarin we dieper ingaan op de actualiteiten en nieuwe ontwikkelingen in de wetenschappelijke wereld duiden. Naast mooie verhalen maken, zijn we achter de schermen ook al bijna elf jaar voortdurend bezig met vernieuwingen. Zo hebben we vorig jaar een zogenoemde native app ontwikkeld, waardoor je ons op alle apparaten optimaal kunt bezoeken en zijn er sinds kort browsernotificaties mogelijk, waardoor je niets meer hoeft te missen. Ook aan de vormgeving en laadsnelheid van de site wordt voortdurend gewerkt.

Bij dat alles hebben we na bijna elf jaar nog steeds een duidelijk doel voor ogen: zoveel mogelijk mensen inspireren met wat er op het gebied van wetenschap, technologie en duurzaamheid allemaal gaande is. En dat betekent dat alle bezoekers onze artikelen gratis kunnen lezen. Maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we elk kwartaal een beroep op jou, onze trouwe bezoeker. Help ons – zeker in deze tijd, waarin ook de advertentie-inkomsten sterk fluctueren – om Scientias.nl in de lucht te houden. Word Scientias HERO!

Hoe werkt het?
Het werkt heel simpel. Je steunt ons eenmalig met 25 euro en ontvangt vervolgens het komende jaar vier gratis populair-wetenschappelijke e-books (elk kwartaal eentje) van Maven Publishing. Let op: Je zit met Scientias HERO dus echt nergens aan vast. Het is geen abonnement; je betaalt eenmalig 25 euro en na twaalf maanden sturen we je een mail om je te herinneren dat het jaar er op zit en dat je optioneel opnieuw een jaar Scientias HERO kunt worden.

Aanmelden
Tientallen Scientias HERO’s zijn je al voorgegaan en ontvingen de afgelopen jaren topboeken zoals ‘Big History‘, ‘Makers van leven‘ en ‘Ik ga naar Mars en neem mee‘ in hun mailbox. Doe je ook mee? Meld je dan hieronder direct aan. Je ontvangt dan begin volgende maand het ebook ‘Heel veel geld’!

Over het boek ‘Heel veel geld’
Heb je je ook wel eens afgevraagd hoe die miljonairs op Wall Street-bankiers eigenlijk rijk zijn geworden? En hoe de steenrijke Romeinen aan hun geld kwamen? Of hoe je zelf superrijk zou kunnen worden? Dan is het boek ‘Heel veel geld‘ zeker iets voor jou. In het boek beschrijft Oxford-econoom Sam Wilkin hoe de rijkste mensen uit de afgelopen 2000 jaar aan hun geld kwamen, om vervolgens op meeslepende wijze aan te tonen dat er eigenlijk zeven verdienmodellen zijn die leiden tot superrijkdom. Nieuwsgierig geworden? Word dan nu Scientias HERO en ontvang het boek volgende week al in je mailbox.

[doneren_met_mollie]

Bronmateriaal

Afbeelding bovenaan dit artikel:Adithya Rajeev via Pixabay

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd