Scientias.nl heeft een nieuw jasje

Het is u misschien opgevallen. Scientias.nl heeft sinds vandaag een nieuw jasje. Niet alleen ziet de website er een stuk frisser uit; ook qua functionaliteit is er veel bijgekomen.

Duurzaamheid
Ten eerste is de categorie ‘Duurzaamheid’ toegevoegd. Hier vindt u geen geitenwollen sokken-berichten, maar nieuws over innovaties met een groen karakter.

Breadcrumbs
Om de bezoeker beter door de website te leiden zijn er breadcrumbs toegevoegd. Deze breadcrumbs (‘broodkruimels’) zijn te zien in de balk boven dit artikel. Hierin staat: ‘U bent hier’. Wanneer u door de website navigeert, laat u virtuele broodkruimels achter. Omdat deze pagina’s worden bijgehouden, kunt u gemakkelijk weer terug naar de pagina waar u vandaan kwam.

Frisse huisstijl
Eind 2011 ontwierp Websites Nederland een frisse huisstijl voor Scientias.nl. Deze huisstijl komt op de nieuwe site nog beter uit de verf. Uiteraard is ‘fris’ relatief, dus wij zijn benieuwd naar uw mening!

Overal toegang tot de belangrijkste pagina’s
Door de breadcrumbs en de twee navigatiebalken heeft u overal toegang tot alle belangrijke pagina’s, zonder dat de website te druk oogt of te hokkerig oogt.

Grote slider
Op de voorpagina is een grote slider zichtbaar met nog meer opvalwaarde. Hierdoor kunnen we belangrijke artikelen, zoals interessant nieuws, exclusieve interviews en lange achtergrondartikelen nog beter ‘in the picture’ zetten.

De komende dagen zullen we nog werken aan het finetunen van de lay-out. Komt u nog kleine probleempjes tegen? Meld het ons via de contactpagina!

Bronmateriaal

Dank aan iedereen die heeft meegeholpen!

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd