Nooit meer vlekken op je kleding met nieuwe wasverzachter

  rode-wijn

  Een ongelukkige serveerster laat een dienblad uit haar handen vallen, waardoor drie glazen rode wijn over je nieuwe blouse vallen. Maar… de rode wijn laat geen vlek achter. Dat komt omdat dit kledingstuk onlangs gewassen is met een nieuwe wasverzachter, die kleding een vlekvrije coating geeft.

  De makers van Sofft beweren dat hun wasverzachter niet alleen vlekvrij, maar ook geurvrij is. Ga je naar een verjaardag met allerlei rokers, dan ruik je dus niets aan je shirt zodra je de deur uitstapt. Sofft is op dit moment een Kickstarter-project, maar het doel van 25.000 dollar is ondertussen al gehaald. Dit betekent dat Sofft daadwerkelijk wordt geproduceerd. Voor 25 dollar ontvang je in februari 2015 een fles Sofft, waarmee je 14 tot 20 trommels was kunt coaten. Helaas zijn de verzendkosten redelijk hoog, waardoor het voor Europese gebruikers nog niet heel erg interessant is om dit wasmiddel te importeren.

  Hoe werkt het?
  Hoewel de exacte formule van Sofft nog even geheim is, bevat deze wasverzachter nanomoleculen. Deze positief geladen nanomoleculen hechten zich aan de negatief geladen vezels, waardoor er een zachte ionenverbinding ontstaat. Eenmaal in de droger worden de moleculen geactiveerd door thermale energie. Hierdoor stoten de vezels vet af, maar blijven ze zacht en luchtdoorlatend.

  Voordelen
  Sofft biedt nog veel meer voordelen. Zo hoeven kledingstukken minder vaak gewassen te worden, waardoor er veel water en stroom bespaard wordt. Daarnaast hoeft er minder wasmiddelen gebruikt te worden. Sofft heeft geen warm water nodig en dat is te merken aan de energiekosten. Tenslotte droogt kleding 25% sneller met Sofft.

  Indrukwekkende cijfers, maar we zijn erg benieuwd naar de eerste onafhankelijke testen. Vertelt deze Tell Sell-achtige video de waarheid of is het verhaal overdreven?

  Bronmateriaal

  Fout gevonden?

  VanafHier.nl

  Een community van  

  Voor jou geselecteerd