Jouw huis intelligent maken: dat was nog nooit zo gemakkelijk

De tijd dat je huis alleen maar gezellig hoefde te zijn, is voorbij. Vandaag de dag moet je huis ook slim zijn. Maar hoe krik je het IQ van je huis op?

Met tijdschakelaars in de weer als je op vakantie gaat? Of een goede buur vragen om een oogje in het zeil te houden tegen inbraak? Als je huis intelligent is, is dat allemaal niet meer nodig. Een slim – en dus veilig – huis regelt het namelijk allemaal zelf. En het mooiste is nog dat elk huis in principe zo intelligent kan worden. En nog heel eenvoudig ook.

SmartLife Veilig
KPN introduceert daartoe SmartLife Veilig. Met deze dienst bescherm je je huis en ben je altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurt. Tegelijkertijd heb jij dankzij een speciale app op je smartphone de controle. Met die app kun je bijvoorbeeld de huisoppas-functie instellen. Met deze functie maakt je huis ook als je weg bent een bewoonde indruk. En wanneer er via sensoren een melding binnenkomt in de app – bijvoorbeeld bij inbraak – dan krijgen maximaal vijf door jou zelf ingestelde personen een melding via de meldkamer van het beveiligingsbedrijf waarmee KPN samenwerkt. Je kunt zelfs een mobiele surveillant van dat beveiligingsbedrijf bij je thuis langs sturen. Kijk, dat geeft een veilig gevoel!

Op vakantie? Je huis doet net alsof je thuis bent. Wel zo veilig!
Op vakantie? Je huis doet net alsof je thuis bent. Wel zo veilig!

Er komt nog meer
En dat is nog maar het begin. Want SmartLife Veilig is de eerste dienst die KPN introduceert in de SmartLife-reeks. Later dit jaar en daarna komen er steeds nieuwe diensten en producten bij die je kunt gebruiken om het IQ van je huis nog verder op te krikken. Gaandeweg wordt jouw huis – en je leven – zo steeds slimmer, makkelijker en veiliger.

Welke opzet past bij jou?
Zoals gezegd is SmartLife Veilig voor elke woning geschikt. Zolang je maar over een internetverbinding beschikt. Deze hoeft niet van KPN te zijn, maar als dat wel zo is, krijg je extra voordeel. SmartLife Veilig bestaat uit een maandabonnement en een pakket met beveiligingsapparatuur. Welk abonnement en pakket je kiest, is aan jou. Op de website van KPN vind je een keuzehulp die je kunt gebruiken om te kijken welke beveiligingsopzet het beste bij je past.

Ben je enthousiast? Dan hebben we goed nieuws. Ga gauw naar de shop van KPN SmartLife en ontdekt welk abonnement bij jou past.

Bronmateriaal

-

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd