Is dit de nieuwste iPhone?

Een medewerker van Apple was zo dom om een prototype van de nieuwste iPhone achter te laten in een bar in Redwood. Technologiesite Gizmodo heeft de iPhone 4 in handen gehad. Gadgetfreaks van die website beweren dat het niet zomaar een testmodel is. De hard- en software zijn aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de huidige iPhone.

De mysterieuze iPhone heeft een totaal ander uiterlijk dan de huidige iPhone 3G(S). Daarnaast heeft het toestel 80 GB geheugen, een camera op de voorkant en een nieuw besturingssysteem. Ook is de camera uitgerust met een flitser om betere foto’s te maken en is het scherm verbeterd.

“Toen we de iPhone openden, zagen we allemaal nieuwe componenten met de naam Apple,” vertelt redacteur Jason Chen van Gizmodo. “De componenten pasten zo goed in de behuizing, dat het niet zomaar een 3G of 3GS in een ander jasje is. Dat kan ook niet, omdat de batterij veel groter is en de behuizing dunner is geworden.”

Volgens Engadget heeft een bron bevestigd dat dit de nieuwe iPhone is. Het is nog even wachten op een definitieve onthulling. Waarschijnlijk volgt die op 22 juni, wanneer Apple in het Yerba Buena Center in San Francisco een persconferentie geeft.

Bronmateriaal

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd