iPhone 4G of HD? Vanavond weet u het!

Als alles volgens plan verloopt, kondigt Apple-baas Steve Jobs vanavond de nieuwe iPhone aan. Waarschijnlijk is veel informatie al uitgelekt, maar gelukkig zijn er nog enkele onbeantwoorde vragen over. Hoe gaat de iPhone heten: 4G of HD? En wanneer is de telefoon in Nederland te koop?

In april viel een prototype van de nieuwste iPhone in handen van de technologiesite Gizmodo. De mysterieuze iPhone zag er anders uit dan de huidige iPhone 3G(S). Daarnaast had het toestel 80 GB geheugen, een camera op de voorkant en een nieuw besturingssysteem. Ook was de camera uitgerust met een flitser om betere foto’s te maken en met een verbeterd scherm.

Gaat dit echt de iPhone worden? Waarschijnlijk wel, maar vanavond komt Jobs met het definitieve antwoord. Tijdens de Worldwide Developers Conference 2010 onthult Jobs de nieuwe iPhone en mogelijk ook andere frisse Apple-producten, zoals een kersverse Mac mini en een nieuwe Mac Pro.

WWDC 2010 start vandaag om 19:00 uur. Wie de presentatie van de nieuwste iPhone wil volgen, moet vanavond Gizmodo in de gaten houden. Zij coveren de gebeurtenissen op de conferentie.

Bronmateriaal

Apple

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd