Dagelijkse dosis vitamientjes innemen met een inhalator

Geen zin om iedere dag een vitaminepilletje in te slikken? Probeer eens de inhalator van David Edwars, die eerder inhaleerbare koffie en inhaleerbare chocolade uitvond. Adem de fijne deeltjes in en je krijgt volgens Edwards honderd procent van de dagelijkse hoeveelheid vitamine A, B1, B2, B3 en B5 binnen. De speciale inhalator is sinds deze maand verkrijgbaar in Groot-Brittannië.

Astmapatiënten zijn gewend om diep te inhaleren. Dit moet u niet doen met de inhalator van Edwards. Wie te hart aan de LeWhif Vitamin zuigt kan bijna stikken. Inhaleer dus heel zachtjes, waardoor de vitaminedeeltjes niet in uw luchtpijp terecht komen.

De vitamineshots smaken naar… thee! Je kunt kiezen uit drie verschillende theesmaken, zoals groene thee en Hibiscus thee.

Het nut van de vitamine-inhalator ontgaat ons, maar wellicht zit een groep mensen erop te wachten. Schrik niet van de torenhoge prijzen. Een voorraad voor drie dagen kost vijf pond, oftewel ongeveer zes euro. Een jaarvoorraad kost dus ruim 700 euro. Dan zijn normale vitaminepilletjes een stuk goedkoper. Of een dagelijkse dosis vers fruit.

Bronmateriaal

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd