Auteurs

Caroline Kraaijvanger-Hoek
Caroline Kraaijvanger (1988) studeerde na haar VWO-opleiding journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede. Zowel tijdens als na haar studie freelancete ze voor diverse lokale bladen en kranten. Ook werkte ze als tekstschrijver voor diverse bedrijven. In 2009 richtte ze samen met Tim Kraaijvanger Scientias.nl op.

Tim Kraaijvanger
Tim Kraaijvanger (1986) richtte in 2003 de website AstroStart.nl op. In een jaar tijd groeide deze nieuwssite uit tot één van de grootste astronomie- en ruimtevaartsites van de Benelux. Op hoogtepunten, zoals de landing van de Mars Exploration Rovers in 2004 en de landing van de Huygens-sonde op Titan in 2005 bezochten meer dan 10.000 unieke bezoekers de website. In 2007 stapte Kraaijvanger uit AstroStart.nl om zich te richten op zijn studie Journalistiek. AstroStart.nl stopte in 2009, maar het forum -Astroforum.nl – bloeit nog steeds.
In zijn studietijd begon de passie voor astronomie en ruimtevaart toch weer te borrelen. In 2009 besloot Kraaijvanger dan ook om samen met Caroline Kraaijvanger-Hoek de website Scientias.nl op te richten. Kraaijvanger richt zich vooral op astronomie, ruimtevaart, technologie en fysica.