Antiverouderingspil houdt de huid jong

 GEZONDHEID  One pill a day, keeps the wrinkles away. Een nieuwe antiverouderingspil hoopt aan deze belofte te voldoen. Door iedere dag een Smartieachtig pilletje te slikken, verdwijnen rimpels en oogt de huid jonger. Gaat dit pilletje antirimpelcrèmes, poedertjes en andere poespas verslaan?

In het pilletje – met de naam Innéov Fermeté – zit lycopeen. Deze helderrode carotenoïde zit o.a. in tomaten. Daarnaast zijn bestandsdelen als vitamine C en isoflavonen toegevoegd. Alledrie zijn het krachtige antioxidanten, die oude huidcellen beschermen en de aanmaak van nieuwe cellen versnellen. De eerste onderzoeksresultaten bewijzen dat de huid 8,7 procent elastischer wordt na inname van de antiverouderingspil.

De zoete rode pil is momenteel al te koop in delen van Europa en Zuid-Amerika. Via Google bieden verschillende websites Innéov Fermeté aan. De prijs is alleen torenhoog. Een doosje met tien pillen voor tien dagen kost rond de 20 euro. Aan een jaar lang pillen slikken hangt een prijskaartje van 730 euro.

Het is dus nog even wachten op een betaalbare pil.

Bronmateriaal

Fout gevonden?

Voor jou geselecteerd